Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland & Barrett wordt hoofdsponsor van de KNSB

Holland & Barrett wordt hoofdsponsor van de KNSB. De winkelketen in natuurlijke gezondheid en verzorging steunt daarmee het langebaanschaatsen. Holland & Barrett zal meteen zichtbaar zijn op de boardings van Thialf bij de Daikin NK Afstanden (29-31 oktober). Het logo prijkt dit seizoen bij internationale wedstrijden ook op de pakken van de langebaanschaatsers.

Holland & Barrett is een van oorsprong Britse keten, opgericht in 1870, met 1.300 gezondheidswinkels in 16 landen. Verspreid over heel Nederland heeft het bedrijf, dat in 2003 De Tuinen overnam, ruim 200 winkels. “Holland & Barrett is er voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond en vitaal wil blijven. Schaatsen past daar goed bij: sportief, positief en veel Nederlanders beleven er plezier aan”, zegt algemeen directeur Marc Estourgie. “Wij zijn klaar voor de winter en gaan graag met de KNSB het ijs op”, vervolgt hij. “Of je nu wedstrijdrijder bent of liefhebber, Holland & Barrett helpt je winterconditie te verbeteren en je weerstand te versterken. Met persoonlijk advies, vitamines, supplementen, sportvoeding en verzorgingsproducten. Duurzaam geproduceerd, van natuurlijke ingrediënten.”

De KNSB is verguld met de komst van deze nieuwe partner. “Holland & Barrett is een grote retailer, gespecialiseerd in natuurlijke, duurzame producten die bijdragen aan gezondheid en optimale prestaties. Een uitstekende fit dus”, zegt Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB. “Deze samenwerking gaat beide partijen versterken en dat is de basis voor succes.”

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl 

Publicatiedatum: