Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dinsdag t/m vrijdag 10.00-20.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur

40 leveranciers present bij Week van gezonde voeding, smaak & duurzaamheid Van Gelder

Tholen - Deze week houdt Van Gelder van dinsdag tot en met zaterdag open huis. "We organiseren een grote week vol inspiratie om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur kun je binnenlopen om met je eigen ogen te zien welke mogelijkheden we bieden met alle telers en leveranciers", vertelt algemeen directeur Gerrit van Gelder.

"Zo zijn maar liefst 40 telers en leveranciers present, die allemaal de mogelijkheden laten zien welke mooie producten er van aardappelen, groenten en fruit, zijn te maken en dat ook nog gezond, smaakvol en duurzaam! Wat willen we nog meer in Nederland? Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde voeding eraan bijdraagt dat we de kosten in de gezondheidszorg omlaag kunnen brengen. Daarnaast zetten we ons actief in om te proberen de btw van deze producten te verlagen en die van ongezonde producten te verhogen", vervolgt Gerrit.

Hierbij een greep uit de aanwezige leveranciers: Beekers Berries, Fruit Rouges, Koppert Cress, Jordy's Keuken, PlantLab, Rational, Schaap Holland, Peka, Peridot, Smaakgeheimen, Juicemakers, Tel Aviv Streetfood, Bidfood, El Tendre, Growwizzkid, BVP verpakkingen en Fruits Rouges &Co.

"Graag laten we zien wat voor een feestje onze groenten en fruit op het bord kunnen creëren en wat we het afgelopen jaar neergezet hebben in het duurzaamste pand van Nederland met een hypermodern Experience Center, volledig geautomatiseerd magazijn en een snijderij met 35 productielijnen. Zo kunnen we de foodservice met veel inspiratie naar buiten laten gaan!", vertelt Gerrit.

Vanwege de beperkte capaciteit van de workshops, demo’s en rondleidingen is vooraf inschrijven verplicht via www.vangeldernederland.nl/programma. Hierop is ook het dagelijkse programma te zien.

Voor meer informatie:
Gerrit van Gelder
Van Gelder Groente en Fruit
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
+31 (0)6 17 94 65 50
[email protected]
www.vangeldernederland.nl