26 oktober

Webinar: Investeren in groen-economisch herstel

Wie op een duurzame manier in de toekomst van zijn/haar landbouwbedrijf wil investeren kan hiervoor eind 2021 subsidie aanvragen. Tijdens het webinar Investeren in groen-economisch herstel wordt onder andere duidelijk wat de voorwaarden zijn. En hoe  de subsidie kan worden aangevraagd.

Dit webinar is op 26 oktober 2021 van 10:00 tot 11:00 uur.

Onderwerpen en sprekers
RVO organiseert de webinar over de subsidie voor het investeren in groen-economisch herstel van uw landbouwbedrijf. Ook vertelt een ervaringsdeskundige waar boeren op moet letten als zij investeert in groen-economisch herstel van hun bedrijf. Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen.

Dit zijn de sprekers:

  • Marlies Heerema, coördinator Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) bij ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
  • Marcel Leentvaar, senior beoordelaar POP3 bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Jean Pierre van Wesemael, innovatieve landbouwer uit Zeeland

Subsidie voor landbouwers
De subsidie Investeren in groen-economisch herstel is één van de 2 subsidies die van het Economisch Herstelfonds (EHF) komt. Dit Europese fonds helpt de landbouwsector economisch sterker te maken na de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Door deze regeling is ruim € 35 miljoen beschikbaar voor investeringen in landbouwbedrijven. Met deze subsidie bereiden boeren niet alleen hun bedrijf voor op de toekomst. Zij helpen ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

Aanmelden
Tot en met de start van het webinar 26 oktober 2021 om 10:00 uur kan men zich aanmelden. Deelname is gratis. Wie zich heeft aangemeld ontvangt in de laatste week voor het webinar een link om deel te nemen. Om mee te doen hoeft men geen app te installeren. Het webinar werkt in de webbrowser.

Na het webinar plaatst RVO een terugkijklink op de website.

Bron: RVO


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven