Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BD-Totaal en fruitteler William Pouw zorgen voor bio-appels bij kinderopvang Kidslodge

Donderdag 14 oktober was de Nationale groente- en fruitdag.
Paul Soeterbroek van BD-Totaal Organic Foodservice uit Houten en William Pouw, biologisch fruitteler uit Schalkwijk hebben samen gezorgd voor 300 appels en appel/perensap voor de kinderen bij Kinderopvang Kids Lodge in Houten.

Foto links: Vanity en Paul, tussen hen in toont een deel van de kinderen de appels. 

"Kids Lodge heeft de certificeringen 'Groene Kinderopvang' en 'Gezonde Kinderopvang'. Wij vinden het erg belangrijk om kinderen bewust te maken van gezonde keuzes en doen daarom graag mee aan dit leuke initiatief", aldus Vanity, teamleider van de naschoolse opvang.

"Onze biologische Elstar appels zijn met zorg geteeld op een rijke bodem en zitten boordevol vitamines en mineralen. En jong geleerd is oud gedaan", volgens William.

Paul Soeterbroek geeft aan: "We willen dat kinderen leren dat je kunt kiezen voor een gezonde duurzame snack, biologisch en van de fruitteler om de hoek. Dit initiatief past in het beleid van BD-Totaal om lokale initiatieven te ontplooien."

Het thema van de Nationale groente- en fruitdag dit jaar was 'Ga voor kleur Break' met daarbij de slogan 'Snack met groenten en fruit je middagdip eruit!'. "Dit tussendoormoment om 16:00 uur geeft ons de mogelijkheid om op een positieve en concrete manier kinderen te enthousiasmeren extra groenten en fruit te eten en zo gemakkelijker aan hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te komen."

Voor meer informatie: info@bd-totaal.nl en www.bd-totaal.nl 

Publicatiedatum: