Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit hebben we binnen een week met ons team voor elkaar gebokst"

Bionana voor alle marathonlopers in Eindhoven

Tholen - Tijdens de Marathon Eindhoven hebben op 9 en 10 oktober meer dan 25.000 deelnemers kennisgemaakt met de biologische Bionana banaan. Ivo van Reij omschrijft het als een geweldige kans, die voor henzelf ook verrassend vroeg kwam: "We waren in gesprek met de organisatie voor de editie van volgend jaar, ze hadden voor deze editie namelijk al een fruitsponsor. Een week van tevoren heeft deze sponsor afgezegd en kregen wij de kans. Die hebben we met beide handen aangepakt en binnen een week hebben we het met ons team voor elkaar gebokst."

Zowel tijdens de run als bij de finish kwamen de deelnemers met het nieuwe bio-bananenmerk Bionana in aanraking. Zo hing er op het parcours een reclamedoek met de tekst 'Run fibers run!' en kon men van de biologische banaantjes proeven. "De bio-banaantjes werden zowel versneden op de route als op het einde van de marathon aan iedere deelnemer meegegeven. We hebben enorm veel positieve reacties gekregen op de smaak van de bananen. Wij geloven dat bij een gezonde levensstijl sporten en biologische groenten en fruit hand in hand gaan", vertelt Ivo namens BioRey, het bedrijf achter Bionana.

Het team van BioRey heeft overigens zelf ook nog de hardloopschoenen aangetrokken. "We hebben met ons team de 10 kilometer gelopen."

In Biojournaal verscheen op 8 juli dit artikel naar aanleiding van de introductie van het nieuwe bio-bananenmerk Bionana.

Voor meer informatie:
Ivo van Reij
BioRey
Achtseweg Zuid 159r
5651 GW Eindhoven
+31 (0)40 2092790
ivovanreij@biorey.nl 
www.bionana.org 
Instagram @bionana.organic