Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejo organiseert virtueel evenement: 15-17 november

Vergroot uw kennis tijdens 'Exploring Bejo's World', het eerste meerdaagse virtuele evenement van groentezaadveredelaar Bejo. Het bedrijf streeft er altijd naar haar kennis op de best mogelijke manier te delen en daarbij zoekt zij voortdurend naar nieuwe methoden.

Het idee om een compleet virtueel evenement te organiseren bestond al langer, maar is door de uitdagende afgelopen periode (waarbij onder meer de Bejo Open Days niet op gebruikelijke wijze konden doorgaan) in een stroomversnelling geraakt.

Exploring Bejo’s World vindt plaats van maandag 15 tot en met woensdag 17 november en het programma zal rijkelijk gevuld zijn met onder meer live webinars door experts uit de branche en educatieve video's. Daarnaast is er volop mogelijkheid om online te discussiëren met de presentatoren en de gewasspecialisten van Bejo.

Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens het evenement zijn onder meer de mogelijkheden die robotisering biedt, biologische zaadproductie, zaadkwaliteit en resistentieveredeling. Ook wordt een aantal van de belangrijkste gewassen van Bejo (waaronder ui, rode biet en wortel) uitgebreid besproken.

Het evenement kan kosteloos gevolgd worden. Over het volledige programma en uitleg over de inschrijving zal binnenkort verder gecommuniceerd worden.

Voor meer informatie: www.bejo.nl  

Publicatiedatum: