Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Melissa Gea, commercieel directeur bij Grand Étal Bio

"De markt wordt in oktober meestal weer actiever"

Grand Étal Bio is een echt Frans familiebedrijf dat 3 jaar geleden is opgericht door Antoine Gea. Het bedrijf is begonnen als dienstverlener, maar startte een jaar geleden met de teelt van biologische Franse knoflook en zoete aardappelen. "Over ongeveer veertien dagen beginnen we met het oogsten van de zoete aardappelen. We verwachten dit seizoen een opbrengst te realiseren van bijna 80 ton", vertelt Melissa Gea.

© Grand Étal Bio

Weinig actieve, trage markt
"Deze maand verloopt erg rustig. We zetten minder af, maar de markt wordt in oktober juist ook weer wat actiever en sneller, net als elk jaar. Het enige verschil dit jaar is dat de afzet in augustus erg goed was en we te maken hadden met een zeer dynamische markt."

© Grand Étal Bio

© Grand Étal Bio

Als producent, importeur en verkoper van lokale producten onder de merknamen Grand Étal Bio en Canigou Bio, is het bedrijf van plan het assortiment verder uit te breiden, aangezien radijs, koolrabi, biologische broccoli en andere groenten volgend jaar in productie gaan om een ​​breed scala aan producten aan te kunnen bieden.

Dat de producten van goede kwaliteit en 100% biologisch zijn is bij Grand Étal Bio heel belangrijk. Ook werkt het bedrijf enkel met kleine voorraden die elke dag worden vernieuwd om de versheid van de producten te kunnen garanderen. Daarnaast biedt Grand Étal Bio groothandelaren grotere partijen plukrijpe producten aan. 

Het in Perpignan gevestigde Grand Étal Bio is bovendien aanwezig op de exportmarkt en distribueert de producten (dus) in onder meer Engeland, België, Zwitserland, Duitsland, Luxemburg en in Italië.

© Grand Étal Bio

Grand Étal Bio is aanwezig op de Natexpo-beurs in Parijs. 

Voor meer informatie:
Grand Étal Bio
1255 avenue de Madrid
66000 Saint-Charles, Frankrijk
+33 07 85 52 66 64
melissa@grandetalbio.com 

Publicatiedatum: