Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs krijgt eigen parfum

Zo'n 1200 exposanten op Natexpo in Parijs

Zo'n 1200 exposanten presenteren op 24, 25 en 26 oktober tijdens de Natexpo ongeveer 2500 merken. De beurs wordt gehouden in Parijs (Paris Nord Villipinte, hall 6). Natexpo is het evenement waar alle marktspelers samenkomen. Voor de 2021-editie legt Natexpo de nadruk op interactiviteit en inhoud. Met 'Natexpo Digital' kan men online zaken doen met exposanten en bezoekers, presentaties van nieuwe producten zien, netwerken, business meetings houden, online gesprekken voeren en de inmiddels welbekende 'round tables'.

Exlusief parfum voor Natexpo
Maison de Parfum Sevessence, een jarenlange en trouwe partner van SPAS Organisation, de organisator van Natexpo, wordt dit jaar hoofdsponsor van het evenement. Uit deze samenwerking vloeit een exclusief parfum voort dat de olfactorische handtekening van Natexpo zal worden. Meesterparfumeur Jean-Charles Sommerard zal op dinsdag 26 oktober dit originele initiatief voorstellen en het hebben over verfijnde, natuurlijke en biologische parfums.

Bezoekers kunnen ook de hele beurs lang een fototentoonstelling ontdekken die werd gecreëerd door de vereniging Forébio, om de gezichten en de gemoedstoestand van de bio-boeren van vandaag en morgen te illustreren.

Klik hier voor de winnaars van de Natexpo Awards. Dit jaar namen meer dan 300 producten deel aan deze verkiezing (8 categorieën). 

Voor meer informatie: www.natexpo.com 

Publicatiedatum: