Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een baan als AGF-redacteur iets voor jou?

Een marktbericht over het nieuwe hardfruitseizoen, een achtergrondverhaal over het containertekort of een fotoreportage van een internationale AGF-beurs? Gaat je hart daar sneller van kloppen? Dit is jouw kans! Bij www.agf.nl hebben we een vacature voor een

Redacteur

We versturen onze dagelijkse nieuwsbrief naar ruim 18.000 abonnees in de Nederlandse en Belgische AGF-sector. Daarnaast werken we nauw samen met onze FreshPlaza- en tuinbouwedities met als doel om de AGF-handel een actueel en interessante nieuwsbrief met het laatste AGF-nieuws voor te schotelen. Omdat we echt als team opereren, worden de bureauwerkzaamheden voornamelijk vanuit ons mooie kantoor in Tholen uitgevoerd. We kunnen wel wat teksten gebruiken en zijn voor deze functie dan ook op zoek naar een fulltimer.

Dagelijks zal je gaan interviewen, schrijven en redigeren. Je belt zelf rond of werkt opnames uit tot soepel lopende teksten. Of het gaat om een kort nieuwsbericht, een interview of een achtergrondverhaal; jij haalt het belangrijkste nieuws eruit, schrijft snel en precies in een ontspannen stijl en maakt ook ingewikkelde verhalen makkelijk toegankelijk. Natuurlijk is je Nederlands dan ook feilloos. Om 12:00 uur sturen we onze nieuwsbrief met zo'n vijftig teksten uit, dus het is belangrijk dat je een deadline niet vreest en graag de eerste wilt zijn met nieuws.

Kortom, ben jij het schrijftalent dat niet vies is van werken, maar ook de nodige humor heeft? Herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden.
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam.
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.

Interesse? Klik hier om te solliciteren

AGF.nl is onderdeel van Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 250.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

Publicatiedatum: