Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Congres 12-14 oktober

Kansen van het gemeenschappelijk landbouwbeleid, de bodem als basis

Op 12, 13 en 14 oktober vindt het congres 'Kansen van het gemeenschappelijk landbouwbeleid, de Bodem als basis' plaats. Ook het project Meerwaarde van de Bioboer doet mee aan dit congres.

Het geheel wordt georganiseerd en mede ondersteund door het Ministerie van LNV en de drie noordelijke provincies. Ook de partners van de Soil Food Week 2018 zijn weer volop betrokken. Onderdeel van dit congres is de internationale conferentie: Added Value of the Organic Farmer, Bioregions op 13 en 14 oktober. Deze zal Engelstalig zijn. Dit deel wordt georganiseerd door Avalon en de partners van het project Meerwaarde van de Bioboer (Hogeschool van Hall Larenstein, FBBF en Aeres).

De onderwerpen zijn zeer actueel.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op locatie en/of online mee te doen met deze gesprekken. Deelname is gratis. Meer informatie en het programma zijn te vinden op: www.toekomstbestendigboerennoordnederland.nl. Tevens kunt u zich op deze site ook aanmelden.

Publicatiedatum: