Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gemberthee is enorm in trek"

Elektrische bus vol biologische gembersap

Tholen - Met Gastvrij Rotterdam en Vakbeurs Foodspecialiteiten op de planning gaan de beurzen voor Go Now weer als vanouds van start. De gemberleverancier merkt dat de vraag naar vers gembersap vooral vanuit de horeca weer toeneemt.

Vereenvoudigde toevoeging
"De gemiddelde consument wil niet meer een 'normale' jus d'orange, nee, het moet een speciaal drankje zijn. Sinaasappelsap gecombineerd met bijvoorbeeld wortel- en kurkumasap. En ook gemberthee is enorm in trek", vertelt Lars Versteegh.

Horecagelegenheden gebruiken het gembersap van Go Now om thee van te maken, vaak afgewerkt met een vers plakje gember. "Bij een gemiddelde horecazaak gaat er al snel een fles van 750 ml per dag doorheen. Dat zijn zeker vijftig drankjes."

"Je kunt onze gember- en kurkumasap zien als een vereenvoudigde toevoeging. Goedkoper en sneller dan zelf sap maken van gember en net zo puur. We voegen er geen suiker aan toe. Dat laatste wordt steeds belangrijker gevonden. Er zijn veel drankjes op de markt waar suiker aan is toegevoegd."

Lars en Hans Versteegh bij de gloednieuwe en versbestickerde bus

Elektrische bus
Behalve aan de horeca levert Go Now haar gember- en kurkumasap ook aan de Ekoplaza’s, delicatessenzaken en gezondheidswinkels. Consumenten weten daarnaast de producten ook via de webshop te vinden.

Om de producten bij al die afnemers te krijgen, heeft het bedrijf onlangs een nieuwe elektrische bus aangeschaft. “Daarmee brengen we grotere bestellingen naar horecazaken in de omgeving. Daarnaast worden er dagelijks pakketten mee weggebracht. We hebben gekozen voor een elektrische bus omdat die duurzamer is en wordt opgeladen met stroom van onze zonnepanelen. We moeten natuurlijk het goede voorbeeld geven."

Go Now is van 20 - 22 september te vinden op Gastvrij Rotterdam. Een week later, op 27 en 28 september zijn ze aanwezig op Vakbeurs Foodspecialiteiten.

Voor meer informatie:
Go Now
info@go-now.eu
www.go-now.eu