Nieuw: biologische kruidenmixen in sachets

Afgelopen week introduceerde Natural Spices een nieuwe toevoeging aan hun assortiment: sachets. De kruidenmixen zijn op basis van 100% natuurlijke smaakmakers. Er zijn vijf sachets voor maaltijden en vijf sachets voor dips.

Biologisch
Alle kruidenmixen in de sachets bevatten biologische kruiden en specerijen. Er worden dan ook geen gewasbeschermingsmiddelen of andere chemische middelen gebruikt. Verder is er bij de productie van de ingrediënten aandacht van de teler voor plant en grond. Zo zorgen ze ervoor dat de kruiden en specerijen zich zo natuurlijk mogelijk kunnen ontwikkelen. 

Zonder toegevoegde suikers
Smaak staat bij Natural Spices voorop, daarnaast bevatten alle mixen geen toegevoegde suikers; in tegenstelling tot veel reguliere mixen die hedendaags (helaas) nog veel suiker bevatten. Het geheim? 100% natuurlijke kruiden en specerijen. Het resultaat is dan ook tien verschillende sachets zonder toegevoegd suiker en daarmee minder calorieën.

Lekker & makkelijk
We hebben het druk, druk, druk en aan het eind van de dag vinden we het lastig om een gerecht te bedenken – laat staan nog alles voor te bereiden en te maken. Daarom staan op alle sachets een recept met een snelle bereidingswijze op de achterkant. Naast de mix zijn er slechts een paar ingrediënten nodig.

Sachets voor maaltijden
Natural Spices heeft vijf sachets gecreëerd voor heerlijke familiemaaltijden. Met de Beautiful Biryani maak je een heerlijke Indiase versie van rijstpilaf. Ook de vegetarische variant hiervan is erg lekker. Met de Hurry Chicken Curry zet je een heerlijke Bombay Curry op tafel. Met The Magic of Marrakesh maak je de klassieke Marokkaanse Tajine. Mamma Mia Macaroni kan worden toegevoegd aan pasta’s. En Pablo’s Perfect Tortilla geeft runder-groentemix voor tortilla’s een smaakboost.

Dips
De romige Mexicaanse dip van avocado en de Holy Guacamole mix kan worden gebruikt bij klassiekers als nacho’s, wraps en taco’s of op geroosterd (stok)brood. Een hummus voor wraps, groenten en brood maak je met de hummus mix 'Hum-mus do you love me?'. Verder is er de kleurrijke Mamma Mia Bruschetta mix. Daarmee zijn veel variaties mogelijk. De Thessaloniki Tease mix zorgt voor een romige en frisse Griekse tzatziki. Een heerlijke dip voor op een pitabroodje, geroosterd Turks brood of bij geroosterd vlees. Tot slot is er de mix voor kruidenboter 'You are my butter half'.

"Onze retail business case klopt aan alle kanten: Nederlands product, biologisch, heerlijke smaken, uitstekende marge, vernieuwend. Reden te meer voor category managers / inkopers om hun bestaande assortiment eens tegen het licht te houden", aldus Olav van der Willik, Interim Retail Manager bij Natural Spices.

Voor meer informatie:
Olav van der Willik
Natural Spices
olav@naturalspices.nl
www.naturalspices.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven