Biologische kleding en textiel in nieuwe Utrechtse pop-up store

Op koopzondag 5 september opent Sus & So samen met Pure Coverz een pop-up store op Oudegracht 186 in Utrecht (vlakbij Dille & Kamille).

In deze winkel bieden Sus & So een ruim assortiment biologisch en eerlijk geproduceerde kleding, ondergoed en bed- en badgoed. En, voor wie graag achter de naaimachine zit, stoffen en fournituren om zelf creatief bezig te zijn.

Voor de eerste 50 klanten ligt er een cadeautje klaar. Deze pop-up store is een samenwerking van Sus & So (sustainable & social) uit Hilversum en de webwinkel Pure Coverz.

De eigenaren Gonny Jeths, Jitske Draisma en Monique Zoon willen het huidige duurzame mode- en textielaanbod in Utrecht aanvullen met hun winkel, die tot de kerst aan de Oudegracht te vinden is. Als het een succes blijkt, zoeken zij daarna een nieuw onderkomen.

De pop up store biedt een aanvulling op het bio en fair trade kledingaanbod dat al te vinden is bij Utrechtse collega’s. Naast het assortiment van Pure Coverz zijn er bijvoorbeeld betaalbare basics zoals pyjama’s, hemdjes, lingerie, ondergoed, sokken en wollen sloffen van Comazo, Living Crafts, Engel en Glerups te vinden. Ook bij de mode is gekozen voor merken die nog bijna niet in Utrecht verkrijgbaar zijn, zoals Okimono, Froy en Dind en Tranquillo. Verder kan men jeans leasen of kopen van Mudjeans.

Voor meer informatie:
Sus & So
info@susenso.nl
www.susenso.nl

Pure Coverz
info@purecoverz.nl
www.purecoverz.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven