Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vestiging Genietcafé

Begin augustus heeft het Genietcafé een nieuwe vestiging geopend in het stadspark van Zutphen. In deze vestiging, gelegen op het terrein van de Kaardebol, zijn een aantal bijzondere activiteiten te doen naast vertoeven in de horeca.

Vlindertuin
Op het terrein van de Kaardebol is een overdekte vlindertuin waar tientallen vlinders te bewonderen zijn. In de vlindertuin ben je midden in een tropische omgeving vol kleurrijke vlinders en planten. Bezoekers kunnen er alles te weten komen over het leven van vlinders.

Erve Eme
Op Erve Eme brengen ze het verleden weer tot leven. Kom kijken én beleven hoe onze voorouders in de vroege middeleeuwen leefden. Kom zien én meemaken hoe het leven in 700 na Christus ongeveer moet zijn geweest. Wat deed men zoal op een dag, wat aten ze, wat droegen ze voor kleren, hoe zagen hun huizen eruit? Kom kijken naar de middeleeuwse stijl en beleef de middeleeuwen.

Bezoek dan meteen ook even de showtuin van de bekende hovenier Loek Gorris en verwonder je over de mooie bloemen in de pluktuinen. Bij het terras van het Genietcafé is een speeltuin en binnen is er een ruime speelhoek.

Genietcafé Emerpark is een nieuwe vestiging van het Genietcafé. Eigenaar Gijs Peteroff vertelt desgevraagd de locatie overgenomen te hebben van Tessa's Place. De vorige exploitante is een bekende kok en kookt onwijs goed voor groepen en andere gezelschappen. Tessa richt zich nu op de cateringactiviteiten en het Genietcafé exploiteert het restaurant. Overdag een lunchroom met een speciale kinderkaart, 's avonds een restaurant. "Met 60 zitplekken op het terras en nog eens 60 binnen een mooie aanvulling op de andere vestiging die we al in Zutphen hadden. Samen toch goed voor 240 zitplekken en 36 medewerkers." Het Genietcafé heeft een vooruitstrevende uitgebreide kaart met veel vegetarische- en vegan opties. Uiteraard zijn alle producten biologisch en zo veel als mogelijk lokaal.

Voor meer informatie: www.genietcafe.nl 

Publicatiedatum: