"Plannen voor nog twee vestigingen"

BioToko Arnhem geopend

Tholen - Na Zutphen en Deventer heeft BioToko sinds begin augustus ook een vestiging in Arnhem. BioToko Arnhem is gevestigd aan de Turfstraat 33. Frank Loef: "Dit is echt een toplocatie, midden in het centrum. We zitten in de looproute naar de stad, tegenover het terras van de bioscoop en in de schaduw van de Eusebiuskerk. Diverse looproutes leiden naar de Turfstraat en er komen veel fietsers langs. Hierdoor weten veel mensen inmiddels al dat we eindelijk open zijn."

Het pand in het centrum van Arnhem

Omdat het een nieuwbouwpand betrof en het kaal werd opgeleverd hebben de ondernemers het pand helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten. "Qua inrichting is BioToko Arnhem vergelijkbaar met de andere BioToko's. Op kleine verbeteringen na, zat dit eigenlijk al goed in elkaar. Leuk dat we opnieuw weer een zaak zelf hebben kunnen opzetten, maar uiteindelijk is het bereiden van biologische Indonesische gerechten onze kunst en dat is en blijft het allerbelangrijkste. Mensen reageren vaak heel enthousiast na het eten van onze gerechten. Voor onze gerechten en rijsttafels betalen ze wel wat meer dan gemiddeld, maar de smaak bevalt zo goed dat de meesten meteen aangeven dat dit de meerprijs zeker waard is."  

Bedrijfsleider Elco

BioToko kookt 7 dagen per week centraal in Zutphen en levert dagelijks vers uit aan haar vestigingen

BioToko Arnhem is alle dagen geopend van 15:00 tot 20:30 uur. Sinds februari heeft BioToko ook een landelijke webwinkel. Via de BioToko-webshop kan men 6 dagen per week rijsttafels voor 2 a 3 personen bestellen voor thuis. Voor 9:00 uur besteld, is tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd.

Wat Frank betreft houdt het hier ook zeker niet op. "We willen uiteindelijk naar een grotere centrale keuken. Voorlopig lossen we dit op door in Zutphen een deel van BioToko onder te brengen bij BioPizza. En er liggen plannen voor nog twee vestigingen. We willen verder doorstoten met BioToko."

Voor meer informatie:
BioToko Arnhem
Turfstraat 33
6811 HK Arnhem
06 51532405
info@biotokoarnhem.nl 
www.biotokoarnhem.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven