Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steffi Haazen nieuwe expert Food for Health bij Ekomenu

Ekomenu heeft van Food for Health haar speerpunt gemaakt en breidt haar development team uit met Steffi Haazen. Steffi wordt verantwoordelijk voor partnerships, coaching en PR bij Ekomenu.

Steffi Haazen heeft vanuit haar bureau Zuiver Eten eerder veel bedrijven ondersteund in projecten en campagnes. Zo heeft Steffi een bedrijfskantine scan ontwikkeld, het Vitaplate concept ontwikkeld en is ze het gezicht van de Dr. Goodfood campagne die ze uitvoert voor een coalitie van bedrijven in de biologische sector. Steffi is afgestudeerd als diëtist en heeft zich ontwikkeld tot communicatiespecialist. Ze schreef eerder het boek ‘Ten minste houdbaar tot’ en trad op bij RTL Late Night en OP1. 

Steffi Haazen: ‘Ik zie het als een uitdaging om mensen meer te laten profiteren van de kracht en vitaliteit die (plantaardige) voeding levert. En niet te vergeten: hoe groot de invloed van goed voedsel is op lichaam en geest. Pure en natuurlijke voeding brengt ons weer in contact met de natuur, dat is hard nodig met ons huidige leven in de concrete jungle. Als ik terugkijk op wat Ekomenu heeft bereikt de afgelopen jaren en wat hun innovatieve ideeën voor de toekomst zijn, dan ben ik dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben. Samen hebben wij een mooie mix aan ingrediënten om voeding optimaal in te zetten voor gezondheid.’

Voor meer informatie: info@ekomenu.nl en www.ekomenu.nl 

Publicatiedatum: