Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: White Almond Crisp en White Ginger Orange

Verpakkingen chocoladetabletten Bonvita nu volledig recyclebaar

Bonvita heeft de recepturen van de 100 gram chocoladetabletten verbeterd. "Soms zijn dit maar kleine verschillen, zoals de verhoging van het cacaopercentage van 71% naar 72% van de pure tabletten. Het zijn in ieder geval altijd smaakverbeteringen. Ook zijn er twee nieuwe soorten toegevoegd aan het assortiment: 'White Almond Crisp' en de 'White Ginger Orange'. Vanzelfsprekend blijven alle Bonvita producten vegan en glutenvrij", vertelt Erik van Luyn. 

In het midden één van de nieuwe soorten: White Almond Crisp

Recyclebare verpakkingen
Vanaf nu zijn de verpakkingen van deze 100 gram tabletten volledig recyclebaar. Voorheen werden de vegan chocoladetabletten van Bonvita verpakt in een aluminiumfolie. Erik: "Omdat wij een duurzame verpakking belangrijk vinden zijn wij overgestapt naar het gebruik van boterpapier. Boterpapier heeft vet- en vochtwerende eigenschappen. Dit is ideaal voor de chocoladerepen die wij verkopen. Een verpakking met goede barrière eigenschappen is goed voor chocolade, omdat het anders geuren van andere producten opneemt. Deze papieren wikkel voldoet aan onze criteria op het gebied van kwaliteit, verwerkbaarheid en uitstraling. Ook is de verpakking gemakkelijk te scheiden. De papieren wikkel mag namelijk in de papierbak. Recyclen maar!"

White Ginger Orange - de andere nieuwkomer

Voor meer informatie:
Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
e.vanluyn@bonvita.com 
www.bonvita.com 

Publicatiedatum: