Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cis van Doninck benoemd als commissaris

CFO John Morssink vertrekt bij Vion

De financiële topman John Morssink zal Vion per 1 september 2021 verlaten. John werkte de afgelopen vijf jaar voor Vion waarvan de laatste drie jaar als CFO en daarvoor als Finance Director van de Business Unit Pork. Hij vervolgt zijn loopbaan als CFO bij de onderneming Zeeman textielSupers. Vion zal te zijner tijd bekendmaken wie de opvolger van John Morssink wordt.

Vion maakte maandag bekend dat Cis Van Doninck (59) per 1 juni jongstleden is toegetreden tot de RvC van Vion. Cis Van Doninck was tot 1 januari dit jaar Chief Financial Officer (CFO) bij Food Ingredients & Bioindustrial, onderdeel van het Cargill concern, een van de grootste landbouw en voedselbedrijven in de wereld. Zijn loopbaan begon in 1984 bij Cargill in Antwerpen. Na diverse financiële functies bij Cargill in België, Nederland en Groot Brittannië werd hij 1996 benoemd als CFO bij Cargill’s Agricultural and Supply Chain platform in de Verenigde Staten. Vanaf 2004 vervulde hij diverse CFO rollen bij Cargill in Europa en werd tevens landenmanager van België. Na de overname van Provimi door Cargill werd hij in 2011 benoemd als CFO van het Animal Nutrition onderdeel. Cis bezit de Belgische nationaliteit.

Nieuwe samenstelling RvC Vion
Per 1 juni 2021 bestaat de RvC uit: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Martine Snels, Peter Broeckx en Cis Van Doninck.

Voor meer informatie: www.vionfoodgroup.com

Publicatiedatum: