Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza opent derde winkel in Rotterdam

Vandaag is in Rotterdam Hilligersberg aan de Bergse Dorpsstraat een volledig nieuwe Ekoplaza geopend. De winkel bevat veel biologisch vers, maaltijden en gemak.

Vers, verser, verst
De splinternieuwe winkel biedt extra veel focus op de vers categorieën. De winkel biedt de keuze uit een uitgebreid verse groente en fruitassortiment, tapas van Marqt, een rijk vegan aanbod, verse kant-en-klaar maaltijden, maar ook verse vis en de lekkerste kazen. Al met al een winkel voor de biologische fijnproever. Samen met de huis-bakker is een assortiment lekkere, voedzame topbroden samengesteld. Van lekkere desembollen tot een brood vol pitten en zaden.

Onderneemster Rina van der Stok
Voor onderneemster Rina van der Stok is dit haar 5e Ekoplaza. Naast deze derde winkel in Rotterdam - de andere locaties bevinden zich op de Nieuwe Binnenweg en de Lusthofstraat -, is zij ook eigenaar van een Ekoplaza in Delft en in Leiden. Rina legt uit waarom is gekozen voor deze locatie: “Dit is zo’n leuke wijk! De Bergse Dorpsstraat heeft een rijke historie en na een periode met toegenomen leegstand,  vult de straat zich nu weer met diverse nieuwkomers en foodspecialisten. Er ontbrak alleen nog een goede biowinkel in deze wijk; een plek voor alle mensen die bewust, gezond en lekker willen eten”.

De winkel is gevestigd in een oud Rabobank kantoor en heeft in korte tijd een ware transformatie ondergaan naar een aantrekkelijke biowinkel. De keuze voor juist dit pand was niet zo moeilijk; het ligt mooi in het hart van de straat, met zicht alle kanten op.

De dagelijkse leiding ligt in handen van bedrijfsleider Marcel van Weerden. Marcel kent de wijk goed: hij is zijn carrière gestart in de horeca in Hilligersberg en had voorheen een eigen delicatessen winkel in Rotterdam Nesselande. Marcel is Rotterdammer, een echte gastheer en liefhebber van goed eten.

Aangepaste opening
Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus moest de feestelijke opening iets aangepast worden. Zo zullen er beperkt demonstraties en proeverijen zijn, maar zijn er wel extra klantenacties. Zo ontvangt elke klant de eerste dagen een presentje of een gratis brood en zijn er extra openingsaanbiedingen. Voor de kinderen is er een kleurplaat en een traktatie.

Voor meer informatie:
Ekoplaza
info@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum: