Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Uitstekend alternatief voor BioVelddag platform"

8 juli: Training professionele video's maken met je smartphone

Voor video-, audio- en beeldmateriaal is er ruim aandacht op het www.BioVelddagen.nl platform. Geertje Schlaman: "Video is dan een uitstekend alternatief. Video is populair, toegankelijk en pakkend op social media. De kracht van video is dat het op elk moment bekeken kan worden, ook thuis vanuit je luie stoel. Daarnaast kan een heel seizoen in beeld gebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan wekelijkse korte vlogs van een bemestingsproef. We dagen bedrijven uit hun innovaties, machines of rassen en bemestingsproeven online te laten zien. Zo kunnen bezoekers thuis het gewas zien groeien. Daarom bieden we een professionele videotraining met korting aan op het BioVelddag platform. Kan iedereen met een paar uur training met een professionele video voor de dag te komen. Hoe mooi is dat!"



Videotraining
Video biedt dus heel veel mogelijkheden. Daarnaast is een videobericht ook heel makkelijk te maken, gewoon met je smartphone. De eerste mobiele journalist van de NOS, Geertje Algera, geeft hierover interactieve trainingen: 'professionele video's maken met de smartphone' voor bedrijven of organisaties die deel willen nemen aan de BioVelddag.



Geertje Algera: "Video's gemaakt met een smartphone zijn tegenwoordig van uitstekende kwaliteit. Plus ze zijn low-budget en je hebt zelf in hand hoe en wat je communiceert." Tegen een kleine vergoeding is het via de BioVelddag mogelijk de training van Geertje Algera te volgen. In deze interactieve training vertelt ze alle tips en tricks over het maken van video's met een smartphone. Tijdens de training gaan de deelnemers ook direct aan de slag en krijgen ze dus al tips op hun eigen video’s. Na de training kunnen deelnemers ook nog een maand gebruik maken van feedback van Geertje Algera. Perfect dus om video’s te testen voordat ze online geplaatst worden op het nieuwe BioVelddag platform.



De training zal plaatsvinden op donderdag 8 juli om 14:00 uur en 3 tot 3,5 uur duren. Per deelnemend bedrijf aan de BioVelddag kunnen maximaal 2 personen aangemeld worden voor de training. Met korting meedoen aan de videotraining en de BioVelddag kan via www.biovelddag.nl

Tekst: Hilde Faber

Publicatiedatum: