Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alleen bio-producten die vrij zijn van geraffineerde suikers"

Eerste Kids Foodstore opent in september

De allereerste Kids Foodstore opent in september in Arnhem. Dit is een initiatief van Ilona Valster, kindervoedingscoach en eigenaresse van Okae for Kids. "Ik wil alleen biologisch gecertificeerde producten aan gaan bieden. Voorwaarde is ook dat ze vrij moeten zijn van geraffineerde suikers. Denk aan spreads voor op brood, maar ook granen, noten, soepen en meer. Ik ben nog op zoek naar bedrijven en merken die samen willen werken. De reacties tot nu toe zijn overweldigend, heel erg leuk!", aldus Ilona.

Ilona voor het pand

Het contract voor het pand aan de Rijnstraat is afgelopen donderdag ondertekend. Ilona geeft aan erg veel zin te hebben in de verdere voorbereidingen. "De eerste plannen zijn gemaakt. In de Kids Foodstore ga ik van alles verkopen op het gebied van gezonde voeding voor kinderen, van biologische en suikervrije voeding tot aan fijne en duurzame non-food producten die kinderen en ouders helpen gezond te eten. Uniek is dat alle producten biologisch, vrij van geraffineerde suikers en vooral kidsproof zijn. In de reguliere biowinkels worden nog steeds producten met toegevoegde suikers verkocht en lang niet alles in geschikt voor kinderen. In deze store hoeven ouders daar niet meer over na te denken en kunnen ze op een laagdrempelige manier kennis maken met gezonde voeding voor kinderen."



In de Kids Foodstore zal beleving rondom (gezonde) voeding centraal staan. Ilona: "Er komt dus veel ruimte om te ruiken, proeven, voelen en spelen. Ook voor voedingsadvies kan men hier terecht, ik ben gediplomeerd kindervoedingscoach. Uiteraard blijft de huidige webshop ook bestaan."

Voor meer informatie:
Ilona Valster
Okae for Kids/Kids Foodstore
+31 (0)6 11414015
info@okaeforkids.nl 
www.okaeforkids.nl