Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Registratie Nordic Organic Food Fair geopend

Bezoekers kunnen zich nu registreren voor een bezoek aan de Nordic Organic Food Fair. Deze beurs zal op 17 en 18 november 2021 plaatsvinden in de MalmöMässan in Zweden.

De Nordic Organic Food Fair is het grootste handelsevenement in gecertificeerde biologische levensmiddelen en dranken in de Scandinavische regio. Dit is een branche-evenement voor kopers die op zoek zijn naar de beste gecertificeerde biologische levensmiddelen en dranken. Ontmoet toonaangevende leveranciers op de markt, waaronder het beste aanbod uit de Scandinavische regio, internationale merken en nieuwe startups.

De beursorganisatie geeft aan dat het bieden van een veilige omgeving om zaken te doen topprioriteit is. Er zal voortdurend geëvalueerd worden en aanpassingen worden gedaan om aan alle noodzakelijke eisen te kunnen voldoen. Ondertussen heeft MalmöMässan al zwaar geïnvesteerd in een brede waaier van oplossingen, gaande van verhoogde hygiëneprocedures tot nieuwe technologie die een veilige en sanitaire omgeving garandeert voor de bezoekers en exposanten in november.

Bekijk hier de Biojournaal-fotoreportage van de Nordic Organic Food Fair in 2019

Klik hier om je als bezoeker te registreren. 

Publicatiedatum: