Registratie Nordic Organic Food Fair geopend

Bezoekers kunnen zich nu registreren voor een bezoek aan de Nordic Organic Food Fair. Deze beurs zal op 17 en 18 november 2021 plaatsvinden in de MalmöMässan in Zweden.

De Nordic Organic Food Fair is het grootste handelsevenement in gecertificeerde biologische levensmiddelen en dranken in de Scandinavische regio. Dit is een branche-evenement voor kopers die op zoek zijn naar de beste gecertificeerde biologische levensmiddelen en dranken. Ontmoet toonaangevende leveranciers op de markt, waaronder het beste aanbod uit de Scandinavische regio, internationale merken en nieuwe startups.

De beursorganisatie geeft aan dat het bieden van een veilige omgeving om zaken te doen topprioriteit is. Er zal voortdurend geëvalueerd worden en aanpassingen worden gedaan om aan alle noodzakelijke eisen te kunnen voldoen. Ondertussen heeft MalmöMässan al zwaar geïnvesteerd in een brede waaier van oplossingen, gaande van verhoogde hygiëneprocedures tot nieuwe technologie die een veilige en sanitaire omgeving garandeert voor de bezoekers en exposanten in november.

Bekijk hier de Biojournaal-fotoreportage van de Nordic Organic Food Fair in 2019

Klik hier om je als bezoeker te registreren. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.