Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
maandag 28 juni 19:30 uur

Biologische boter maken tijdens webinar

Mieke van den Hengel van Biologische Zuivelboerderij Groenhouten is maandag 28 juni gastspreker tijdens een webinar van Ik Ben Bio.

Biologische Zuivelboerderij Groenhouten werd gekocht om op een prettige manier hun brood te verdienen en daarbij vindt Mieke het ook belangrijk om te weten waar het eten vandaan komt, hoe het gemaakt worden en of dat wel bijdraagt aan een gezonde groei in de ruimste zin van het woord. Om dit ook uit te dragen is Mieke gastspreker voor het webinar 'Hoe maak ik boter – ik ben bio stijl'.

Tijdens deze webinar gaan de deelnemers boter maken onder begeleiding van Mieke. Wie wil meedoen heeft het volgende nodig:

  • 200 ml biologische room
  • Pot van 500 ml met een goed sluitende deksel waar de room in kan
  • Scheutje biologische karnemelk de dag van tevoren bij de room doen

Op 28 juni om 19:30 uur wordt de webinar live gestreamd op de IK BEN BIO. social media kanalen: Youtube, Facebook en Twitter. Wie graag direct feedback krijgt van Mieke direct feedback op de zelf-boter-maken-vaardigheden, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar info@ikbenbio.org. Dan volgt een persoonlijk link om rechtstreeks aan de Zoom-sessie deel te nemen.

Publicatiedatum: