Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allard ten Dam neemt afscheid van Odin De Nieuwe Band

Ruim drie jaar na de samensmelting tussen Odin en De Nieuwe Band beëindigt Allard ten Dam per 1 juli aanstaande met wederzijds goedvinden zijn werkzaamheden als category manager DKW bij Odin De Nieuwe Band en neemt hij afscheid van de organisatie.

In 1983 was Allard één van de medeoprichters van de coöperatieve biologische groothandel De Nieuwe Band. In verschillende rollen heeft hij samen met zijn collega's met veel inzet De Nieuwe Band neergezet als de groothandel waarbij biologisch en fair hand in hand dienen te gaan. Handelen vanuit respect voor de aarde, mens en milieu waren daarbij de uitgangspunten. Dit kwam tot uiting in consequente keuzes voor kwaliteit, 100% biologisch(dynamisch) en werkend aan een solidaire economie vanuit het besef dat we elkaar nodig hebben.

Sinds het samengaan van De Nieuwe Band en Odin in 2018 heeft Allard vanuit dezelfde uitgangspunten een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van het droogwarenassortiment. Zoals hij zelf aangeeft lag zijn grote drijfveer daarbij in de energie die hij kreeg door zijn contacten met collega’s, boeren, leveranciers en winkeliers.

Directie en management van Odin De Nieuwe Band zijn Allard dankbaar voor zijn bijdrage aan de integratie Odin en De Nieuwe Band, zijn jarenlange onvermoeibare inzet voor biologische voeding en een eerlijke voedselketen en wensen hem voor de toekomst het allerbeste.

Voor meer informatie: Theo Boon en Merle Koomans van den Dries

Publicatiedatum: