28 juni 20:00 uur

Webinar over rechtstreekse verkoop vanaf het boerenbedrijf

Vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL) van LTO Nederland, ZLTO, LLTB en LTO Noord organiseert maandagavond 28 juni om 20:00 uur een webinar over directe verkoop vanaf de boerderij. Het verkopen van producten direct door de boer en tuinder wordt steeds populairder. Vooral tijdens corona bleek dat ondernemers hun agrarische producten steeds vaker direct vanaf de boerderij aanbieden. Maar hoe pak je de verkoop van producten op het erf nu aan?

Tijdens het webinar zal de voorzitter van de vakgroep multifunctionele landbouw, Arjan Monteny, kort vertellen overtellen over de manieren van hoe je producten direct aan de consument kunt aanbieden en met welke trends en ontwikkelingen de agrarische sector te maken heeft.

Boerderijwinkels en verkoopautomaten
Daarna sluit Wessel van Olst aan die de deelnemers meeneemt in het ondernemersverhaal rondom Landwinkel de Woerdt. De boerderijwinkel van Wessel is onderdeel van coöperatie Landwinkel waar Wessel ook bestuurlijk betrokken bij is. Wessel vertelt alles over het starten van een boerderijwinkel.

Een boerderijwinkel is natuurlijk niet de enige manier om agrarische producten te verkopen. De laatste tijd zijn ook de verkoopautomaten in trek. Die mogelijkheid wordt ook besproken tijdens het webinar.

Het webinar start om 20:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Deelname is gratis. Het webinar wordt georganiseerd via Webinargeek. Opgeven is noodzakelijk via deze link.

Bron: LTO Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.