Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nicolas Jammet en Jonathan Neman van Sweetgreen

Keynote presentatoren Organic Produce Summit 2021 aangekondigd

Nicolas Jammet en Jonathan Neman, medeoprichters van de restaurantketen Sweetgreen, zijn bevestigd als de eerste van twee hoofdsprekers op de vijfde jaarlijkse Organic Produce Summit (OPS) in Monterey, CA, in september

Sweetgreen werd in augustus 2007 opgericht door Jammet, Neman en Nathaniel Ru, drie maanden nadat ze afgestudeerd waren aan de Georgetown University's undergraduate business school. Sweetgreen wordt erkend als een van de meest vooruitstrevende voedselbedrijven van het land en heeft meer dan 120 vestigingen in de Verenigde Staten en meer dan 3.500 werknemers.

"Nu het land weer open gaat en consumenten weer buiten de deur gaan eten, zijn we blij dat twee dynamische, innemende leiders van dit herkenbare saladerestaurantmerk in de VS willen praten met de aanwezigen van de OPS. Sweetgreen zet zich in voor duurzaamheid en het opbouwen van gezondere gemeenschappen door mensen in contact te brengen met echt eten," aldus Susan Canales, voorzitter van OPS. "Zowel Nicolas als Jonathan zijn erg enthousiast om te spreken bij OPS over het belang van hun inzet voor het leveren van vers voedsel dat echt invloed heeft op de levensstijl en eetgewoonten van de consument."

Links: Nicolas Jammet; rechts: Jonathan Neman 

OPS 2021 is een live en persoonlijk tweedaags evenement, speciaal ontworpen om telers, verladers en verwerkers van biologische versproducten samen te brengen met retail- en inkooporganisaties uit heel Noord-Amerika. Meer dan 1.000 aanwezigen zullen elkaar 15-16 september ontmoeten in Monterey (Californiƫ) om ideeƫn, informatie en inzichten uit de sector uit te wisselen.

Naast de presentatie van het duo zal volgende maand een tweede keynote-presentatie worden aangekondigd. Ook wordt de laatste hand gelegd aan een reeks van vier educatieve sessies met informatieve en boeiende onderwerpen en leiders uit de biologische versproductensector, die in de komende weken zullen worden aangekondigd. 

De vijfde jaarlijkse OPS biedt een tentoonstelling waar meer dan 150 van Noord-Amerika's biologische telers, verladers en verwerkers hun producten zullen tonen aan meer dan 200 retailers en inkopers. Rondleidingen in het veld bij toonaangevende biologische telers zijn ook beschikbaar voor gekwalificeerde retailers en groothandelaren op OPS.

Retailer- en algemene registratie voor OPS 2021 zijn hier verkrijgbaar. Verdere informatie over het evenement, waaronder schema, sponsoren en een lijst van bedrijven, staan ook op de website.

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Network
+1 (831) 884 5092
Matt@organicproducenetwork.com
www.organicproducesummit.com

Publicatiedatum: