17 juni, Fruit Attraction LIVEConnect

Vierde editie van Biofruit Congress staat in het teken van duurzaamheid

Op 17 juni vindt de vierde editie van Biofruit Congress plaats via het Fruit Attraction LIVEConnect-platform. Na het succes van de eerdere internationale bijeenkomsten, die elk meer dan 400 aanwezigen konden bekoren, hebben Eurofresh Distribution Magazine en Fruit Attraction besloten ook een tweede sessie te houden op 5 oktober tijdens de beurs in Madrid.

De belangrijkste Europese distributeurs en internationale instellingen zoals de Europese Commissie zelf zullen hun analyses en strategieën delen die als leidraad kunnen dienen om een passend antwoord te bieden op de toenemende wereldwijde vraag naar verse biologische producten en andere duurzame productgroepen. Zo zal er ook worden ingegaan op het veranderende consumentengedrag sinds de coronacrisis.

Een vraag die aan bod zal komen is hoe de Europese regelgeving bijgestuurd kan worden en hoe de waardeketens voorbereid kunnen worden op het ruime aanbod van producten die niet alleen meer onder de noemer bio vallen. Zo is er bijvoorbeeld de vraag van onder meer flexitariërs en winnen zero residu producten en de biodynamische teelt aan belang.

Wie deze sessie op 17 juni wil bijwonen, kan hier een plekje reserveren via Zoom.

Voor meer informatie:
Biofruit Congress
+34 615 051 357 (Spanje)
belen@eurofresh-distribution.com
www.biofruitcongress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven