Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hans Andeweg, ECOintention:

"Iedereen kan energiebeheer onder de knie krijgen"

Op donderdag 1 juli start op Stadsboerderij de cursus Energiebeheer. De cursus draait om het waarnemen en verbeteren van levensenergie en hoe dit kan worden toegepast op de bodem, het gewas en de dieren. De cursus is gebaseerd op de boeken ‘Scheppend Leven’ en ‘In Resonantie met de Natuur’ van Hans Andeweg. 

"De cursus Energiebeheer is voor boeren en boerinnen, en voor iedereen die met de natuur werkt en daarbij zijn intuitie wil ontwikkelen. Er is geen voorkennis of ervaring nodig. Iedereen kan energiebeheer onder de knie krijgen" belooft organisator Hans Andeweg. 


Foto van cursusdeelnemers die op Warmonderhof de bodemuitstraling waarnemen van een veldje waar kort van tevoren een biologische dynamische preparaat is gespoten. Het effect is onmiddellijk waarneembaar door de gestegen bodemuitstraling.

Waar en wanneer
De Cursus Energiebeheer start donderdag 1 juli op de Stadsboerderij Almere. Er zijn negen cursusdagen van 8.30-16.00 uur van juli t/m december. Een aantal keren zijn er bedrijfsbezoeken bij deelnemers.

De Cursus Energiebeheer wordt georganiseerd door Center for ECOintention en gegeven door Hans Andeweg en Natascha van den Ban.

Hans Andeweg werkte bij het Louis Bolk Instituut en is medeoprichter van Center for ECOintention. Hij werkt al 25 jaar met energiebeheer in bedrijven, organisaties en natuurgebieden.

Natascha van den Ban is ECOintention Practitioner en zelfstandig tuin- en landscharchitect. Door Healing Touch leerde zij hoe het levensenergie het zelfhelend vermogen van mens en natuur kan bevorderen.

Voor meer informatie:
ECOintention
[email protected]
www.ecointention.com

Publicatiedatum: