Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BUMI in één klap vrijwel wereldwijd verkrijgbaar

Tholen - De producten van BUMI zijn vanaf nu vrijwel wereldwijd verkrijgbaar. Dit is te danken aan een samenwerking die het bedrijf is aangegaan met AVE - Absolute Vegan Empire. Het complete BUMI-assortiment is daardoor vanaf heden bij online vegan winkel Vantastic Foods verkrijgbaar (www.vantastic-foods.com). "Vantastic-foods.com is met haar enorme aanbod echt 'the place to be' voor consumenten die op zoek zijn naar plantaardige producten in diverse categorieën", vertelt Florian Rath, één van de oprichters van BUMI.

Florian geeft aan dat ze met AVE (een plantaardige groothandel en eigenaar van vantastic-foods.com) in contact is gekomen op een editie van de BioSüd in Augsburg. "Daar hebben zij onze producten geproefd en reageerden enthousiast. Mijn collega Laura von Bomhard heeft vervolgens de samenwerking met hen opgestart. Woensdag was het zover; ons volledige assortiment kwam online op vantastic-foods.com en is daarmee vrijwel wereldwijd leverbaar. Dit is voor ons een grote stap omdat onze producten nu ook besteld kunnen worden door nieuwsgierige consumenten uit landen waar wij nog niet gelanceerd zijn."

Voor meer informatie:
BUMI Organics BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
contact@bumi.nl 
www.bumi.nl