Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe commercial Ekoplaza: Terug naar beter

De marketingafdeling van Udea heeft de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. Gisteren werd de nieuwe 'Terug naar beter'-commercial gepresenteerd. 'Soms moet je een stap terugzetten om weer vooruit te gaan. Dat geldt zeker voor de voedselproductie die te ver doorgeschoten en uit balans is. Wij vinden dat het anders kan en anders moet. Wij willen terug naar een wereld waar natuur, welvaart en welzijn samengaan. Met zorg voor kwaliteit. Met zorg voor mens en dier. Daar zal iedereen het over eens zijn en dat kunnen we samen bereiken. Wij noemen terug naar beter daarom vooruitgang.'

Bekijk hier de commercial: 

Hans van Mierlo plaatste deze toelichting op LinkedIn:

Nieuwsbrief
In de Ekoplaza-nieuwsbrief staat de volgende beschrijving:
De komende weken nemen wij jou als klant mee in een bijzonder verhaal. Want soms moet je een stap terugzetten om weer vooruit te gaan. Dat geldt zeker voor de voedselproductie die te ver doorgeschoten en uit balans is. Wij vinden dat het anders kan en anders moet. Wij willen terug naar een wereld waar natuur, welvaart en welzijn samengaan. Met zorg voor kwaliteit. Met zorg voor mens en dier. Daar zal iedereen het over eens zijn en dat kunnen we samen bereiken. Wij noemen terug naar beter daarom vooruitgang.

Bedankt dat jij als klant mogelijk maakt dat we dit bereiken!
Samen terug naar beter.

Het is een feestje in onze winkels en in de webshop. Maar dat niet alleen, we zijn ook te zien op tv! En daar zijn we maar wat trots op. 

Voor meer informatie: info@ekoplaza.nl en www.ekoplaza.nl 

Publicatiedatum: