Wat is het geheim van Henriëtte's pastasaus?

Natuurlijk Tomaat in 'Lekker van streek' op Omroep Brabant

Bij Natuurlijk Tomaat telen Alfons en Henriëtte van den Hoek alles biologisch. Van de tomaten die over zijn maakt Henriëtte zelf pastasauzen. Kok Danny Jansen gaat in het item mee de kas in en maakt involtini in tomatensaus.

"Wij vonden het een leuke uitzending en we hebben via Facebook weer veel leuke positieve reactie mogen ontvangen. Leuk om onze sector en ons bedrijf op deze manier aan een groter publiek te tonen", zo reageert Alfons van den Hoek namens Natuurlijktomaat.nl.

Bron: Omroep Brabant

Voor meer informatie:
info@natuurlijktomaat.nl
www.natuurlijktomaat.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven