Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bidfood verlengt Founding Partnership Gastvrij Rotterdam met 5 jaar

Deelname aan eerste horecabeurs na coronacrisis populair

"Het lijkt dan toch echt binnen afzienbare tijd te gaan gebeuren: de horeca zal stukje bij beetje haar deuren weer mogen openen en dan breken er weer betere tijden aan. Dat geldt gelukkig ook voor de evenementensector! De Fieldlab test evenementen in combinatie met de toename van het aantal gevaccineerden en de mogelijkheden voor sneltesten geven ons het vertrouwen dat we in september op een goede en veilige manier de 8e editie van Gastvrij Rotterdam in Ahoy zullen kunnen organiseren", aldus directeur Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam.

"Voor de aanstaande 8e editie is al 70% van de begrootte standruimte definitief geboekt door exposanten die hun deelname voor 2020 hebben door geboekt naar dit jaar én door een toenemend aantal nieuwe aanmeldingen. Alleen al in de afgelopen 3 weken hebben we weer ruim 20 nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen en dagelijks ontvangen we meer aanvragen voor deelnemersinformatie en opties op standruimte."

De internationale horecagroothandel Bidfood heeft begin april de Founding Partner overeenkomst met Gastvrij Rotterdam verlengt voor de komende 5 edities. Bidfood is vanaf de ontwikkeling van deze toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment horeca als Founding Partner actief bij de beurs betrokken. Vanaf de eerste editie in 2013 presenteert de groothandel zich jaarlijks met ruim 30 leveranciers in een grote stand op de beursvloer.

Dick Slootweg, CEO Bidfood: "Wij zijn vanaf het begin als Founding Partner betrokken bij de beurs Gastvrij Rotterdam. Het is mooi om te zien hoe de beurs zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardige beurs. Mede dat heeft ervoor gezorgd dat wij al 7 edities & 9 jaar trotse partner zijn van Gastvrij Rotterdam. Natuurlijk zijn we er ook trots op dat Bidfood de food leverancier voor Ahoy is geworden. Wij kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Gastvrij Rotterdam de komende 5 jaar voort te zetten." 

Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is ook enthousiast op de verlenging van deze strategische samenwerking: "Wij zijn blij met de jarenlange, constructieve samenwerking tussen Bidfood en Gastvrij Rotterdam. Dat dit commitment voor de komende 5 jaar door Bidfood juist nu gegeven wordt, in dit zwaarste jaar voor zowel de horeca als de evenementenbranche ooit, wordt uiteraard zeer gewaardeerd. De groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners toont zich ieder jaar zeer betrokken en maakt het mogelijk dat Gastvrij Rotterdam zich elke editie verder kwalitatief ontwikkeld en groeit."

Gastvrij Rotterdam zal als eerste horecavakbeurs in Nederland na de coronacrisis plaatsvinden van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy.

Publicatiedatum: