Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler en veredelaar delen twee uitdagingen en één grote zorg

Welke kansen ziet de tuinbouw om de teelt te verduurzamen? En: wat zou je nog beter kunnen doen om de biodiversiteit van je bedrijf te verbeteren?

Die twee vragen stellen Rene Kuijken van Rijk Zwaan en Jorrit Jonkers van Oirschot Organics in een videoserie van Landbouw en Voedsel Brabant met als titel 'De keten van'. 

In het video-item vertelt Rene over de twee uitdagingen die veredelaars hebben én vertelt Jorrit over de zorgen die hij heeft over het, onder druk van grote conventionele glasgroentebedrijven, dreigend veranderen van de regels voor bio-teelt.

De keten van eten - Afl 1 - Genetica veredeling en Tuinbouw from Landbouw & Voedsel on Vimeo.

Publicatiedatum: