Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

"Nieuw innovatief vegan ijs"

Het assortiment van Ice Cream Factory is uitgebreid met 6 nieuwe vegan ijssoorten. "Met verrassende smaken zoals avocado lemon en peanutbutter chocolate is het puur genieten. Gemaakt op basis van cashew, pinda, amandel, avocado of soja. Dit ijs kan iedereen dus met een gerust hart eten", zegt Anne van Woudenberg, brand manager Ice Cream Factory.

Pure smaken in een 100% composteerbare beker
Het ijs is biologisch, gezoet met rietsuiker en verpakt in een composteerbare beker. "Of de voorkeur nu uitgaat naar cashew, amandel, pinda, avocado of soja, ze zijn allemaal even lekker. Het ijs is zo romig dat het niet onderdoet voor roomijs. Ook zijn er geen kunstmatige aroma's aan het ijs toegevoegd; de bananensmaak komt dus gewoon van bananenpuree. Vegan bio-ijs zonder aroma’s is een primeur in Europa en ook biologisch ijs op basis van avocado hebben we nog niet eerder gezien. Innovatie alom."

Restyling Ice Cream Factory
Vorig jaar kreeg het ijsmerk al een nieuwe uitstraling. "De nieuwe verpakking maakt onderscheid in de verschillende segmenten; vegan, klassiek room-, water- en vruchtenijs." Om verspilling tegen te gaan, maakt het merk eerst de huidige verpakking op en gaat het geleidelijk over op de nieuwe verpakkingen.

Nieuwe smaakcombinaties
Het assortiment zal het komende jaar nog worden uitgebreid met zo'n 15 producten. "De vegan-trend wordt ook bij Ice Cream Factory nauw gevolgd en er zal dus zeker verder op ingespeeld worden, bijvoorbeeld met een vegan choc op basis van cashew. Waarbij het genietgehalte ongekend hoog blijft, het blijven immers verwenproducten."
 
Voor meer informatie: www.udea.nl en www.icecreamfactory.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven