Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Optimum Group en Bio4life gaan strategisch partnerschap aan

Bio4Life, producent van gecertificeerd composteerbare zelfklevende materialen, heeft een strategische overeenkomst gesloten met Optimum Group, een groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van hoofdzakelijk UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. 


Optimum Group: Ruud Zantman (CEO) / Bio4life: Arjan Klapwijk (Owner)

Bio4Life zal gecertificeerde materialen gaan leveren aan Optimum Group. Optimum Group zal voor Bio4Life de exclusieve leverancier worden voor de composteerbare etiketten van Bio4Life.

Verregaande samenwerking
"Bio4Life zal Optimum Group ondersteunen bij het verkrijgen van (co)certificaten op specifieke projecten van Optimum Group. De door Bio4life opgebouwde kennis, expertise en behaalde certificeringen (EN13432) en de expertise en veelzijdigheid van Optimum Group vormen de basis voor verdere ontwikkeling van nieuwe duurzame toepassingen. Door deze samenwerking wordt de positie van Optimum Group op het gebied van biologisch afbreekbare etiketproducten verstevigd en krijgt Bio4Life toegang tot een veelzijdig machinepark", aldus beide partijen. 

V.l.n.r. Ruud Zantman (CEO Optimum Group), Arjan Klapwijk((Bio4Life), AndrĂ© Prophitius (CMO Optimum Group), Robbert Vugts(Sales Optimum Group), Marcel de Oude (Bio4Life)

Voor meer informatie:
www.bio4life.nl
www.optimumgroup.nl 

Publicatiedatum: