Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurvoedingswinkel De Maretak wordt Odin Woerden

Op maandag 3 mei draagt Janet van den Broek haar winkel De Maretak over aan foodcoop Odin. De winkel van 280 m2 wordt daarmee de 28e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Woerden. De Maretak wordt al ruim 18 jaar gerund door Janet. 

Gezonde winkel
"Samen met mijn winkelteam hebben we de afgelopen jaren een gezonde winkel neergezet in Woerden", zegt Janet. "De keuze voor Odin was voor mij logisch, omdat we al beleverd werden door de groothandel van Odin. En de structuur en de uitgangspunten van Odin sluiten het best aan bij mijn visie op de natuurvoedingsbranche. Ik ben dan ook blij dat De Maretak Odin Woerden gaat worden."

Janet van den Broek (links) tekent de overeenkomst voor de overdracht van De Maretak met Merle Koomans van den Dries (directie Odin) en Theo Boon (directie Odin, niet op foto).

Merle Koomans van den Dries, directeur Odin: "Onder leiding van Janet is de winkel uitgegroeid tot een fijne, verzorgde biologische speciaalzaak met een goede bekendheid in de hele omgeving. Wij zijn heel blij dat wij de winkel mogen voortzetten. We kennen Janet als iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We zullen ons uiterste best doen om de winkel met dezelfde dosis vakmanschap en aandacht voort te zetten."

Natuurvoedingswinkel De Maretak in Woerden nu

Vertrouwde gezichten & vertrouwd assortiment
Het vertrouwde team van De Maretak komt na de overdracht in dienst bij Odin, aangevuld met nieuwe gezichten vanuit Odin. Ook het assortiment van de winkel zal grotendeels hetzelfde blijven, met hier en daar wat accentverschuivingen.

Lid & mede-eigenaar coöperatie
Iedereen kan lid worden van coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van coöperatie Odin en kunnen gebruikmaken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op hun biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is te krijgen in de winkel en Odin.nl.

Voor meer informatie: info@odin.nl en www.odin.nl 

Publicatiedatum: