Plantaardige groothandel Vegan Food Service gelanceerd

"Inmiddels zijn er meer dan negentig merken die zich bij ons hebben aangesloten"

Vegan Food Service is het nieuwe foodplatform waar professionals in de foodsector terecht kunnen voor al hun plantaardige producten. Voor zowel de foodservice als de retail biedt de groothandel een volledig pakket aan met plantaardige producten. "Op ons platform brengen we plantaardige producten bij elkaar waardoor het voor iedereen makkelijk wordt om te bestellen", aldus Peter Veldhuizen.

Platform
"Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent. Door te kiezen voor plantaardige voeding maken we samen een positieve impact. Wij geloven in een gezonde en goede toekomst met oog voor iedereen op deze planeet door lekkere en smaakvolle plantaardige gerechten aan te bieden. Met ons platform bieden we bestaande en nieuwe producenten, die een lekker en plantaardig product hebben, een plek, zodat we de beste en meest innovatieve vegan merken in de spotlight kunnen zetten."

Webshop voor consumenten
Via Vegan Food Service kunnen food professionals op een makkelijke en overzichtelijke manier een breed assortiment van plantaardige producten vinden en bestellen. "Inmiddels zijn er meer dan 90 merken die zich bij ons hebben aangesloten. Doordat we gebruikmaken van de nieuwste IT mogelijkheden zijn we snel en flexibel in onze dienstverlening. Zo bieden we voor elke locatie, van groot tot klein, een plantaardige lekkere oplossing." Later dit jaar zal ook Viva la Vegan worden gelanceerd, een webshop waar consumenten plantaardige producten kunnen bestellen.

Voor meer informatie: 
Vegan Food Service
+31 85 273 82 16
service@veganfoodservice.nl
www.veganfoodservice.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven