Roompot-gasten kunnen nu ook luxe kamperen bij de boer

Roompot breidt zijn aanbod uit met 27 nieuwe locaties. Ditmaal geen vakantieparken, maar boerderijen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk waar gasten in alle luxe en comfort van de sfeer op het platteland kunnen genieten. Roompot gaat hiervoor een exclusieve samenwerking aan met BoerenBed.

Als het coronavirus voor iets goed is geweest, dan is het wel dat men zijn eigen streek is gaan verkennen. Met gesloten winkels en horeca trokken heel wat gezinnen de voorbije maanden in de natuur en ontdekten zij dat je helemaal geen duizenden kilometers hoeft te reizen om mooie zaken te ontdekken. Tijdens die wandelingen werd wel eens vaker geopperd om binnenkort ook in de natuur te kamperen.

Luxe overnachten op de boerderij
Roompot maakt dat vanaf dit jaar mogelijk. Het breidt zijn aanbod van meer dan 180 vakantieparken en 17.000 vakantieaccommodaties uit met 27 locaties bij de boer. Volgens Roompot zijn het niet 'zomaar boerderijen. "Het zijn één voor één zorgvuldig geselecteerde kleinschalige locaties die een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen en kinderen bieden. Waar ze naar hartenlust van de boer, de dieren en de natuur kunnen leren, maar vooral het boerenbuitenleven met de rest van de familie kunnen ontdekken." 

Eerste locaties vanaf vandaag boekbaar
Gasten kunnen een gezellige vakantie vanaf vandaag op www.roompot.nl/boerenbed boeken. De eerste 6 locaties in Nederland staan sinds vandaag op de website. Een ervan is de biologische melkschapenboerderij De Zeekraal op Texel. In de komende weken volgen nog 21 locaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

De 27 boerderijen liggen stuk voor stuk op prachtige locaties. Tijdens het verblijf maken de gasten deel uit van het boerenleven en zal de boer hen alles leren over het leven op de boerderij!  Zij beleven deze bijzondere vakantie met familie of vrienden op een unieke plek zonder poespas.

Overnachten zonder elektriciteit
De 27 locaties zijn er voor iedereen die houdt van de sfeer op het platteland, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. De gasten logeren bij de boer, op het erf, in mooie (kampeer)accommodaties.
In de tent vinden de gasten alles wat zij nodig hebben tijdens de vakantie op de boerderij: van schaar tot pan en van bestek tot koffiekopjes. Zij hoeven dus niets mee te nemen van huis. De accommodaties zijn tussen de 45 tot 50 m2 groot en ingericht voor maximaal 6 tot 8 personen. Terwijl de ouders het ruime tweepersoonsbed zeker zullen appreciëren, zullen de kinderen onder elkaar uitmaken wie bovenaan in het stapelbed mag en wie onder het wollen dekbed in de sfeervolle BoerenBedstee mag kruipen.

Een koelkist – neen, geen koelkast -, keukenblok met stromend water en een houtkachel zijn ook voorzien, net als een privédouche en -toilet. Wie badend volop van de omgeving wil kunnen genieten, boekt er een hot tub bij. Bij het arrangement hoort ook een barbecue, de houtkachel, de kaarsen en lampenolie om het ’s avonds extra gezellig te maken. Lokale streekproducten koopt men in het boerderijwinkeltje.

Voor meer informatie: www.roompot.nl/boerenbed 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven