Met grote bio-corner

Vernieuwde Carrefour Market Etterbeek opent haar deuren

De Carrefour Market Etterbeek, gelegen aan de Sint-Michielswarande, kreeg een volledige make-over. De winkel illustreert de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste beschikbaar wil maken voor iedereen. Deze nieuwe stijl Carrefour Market is de tweede in haar soort in België en sluit aan bij de Carrefour Market Rijkevorsel in de provincie Antwerpen. 

Dankzij een compleet en gevarieerd aanbod beantwoordt de winkel van Etterbeek aan de dagdagelijkse behoeften van haar klanten met een vistoog, een verstoog, verse groenten en fruit, brood dat elke dag ter plaatse wordt gebakken en een sushibar. 

De winkel biedt een ruim assortiment bereide maaltijden aan, zoals verse soepen van Soupissime, salades van Pica Deli en het  assortiment bereide maaltijden van Carrefour. 

In de groente- en fruitafdeling staat een Fresh’R-stand waar klanten vers bereide vruchtensappen, smoothies of fruitsalades kunnen kopen. Deze nieuwe stand gaat voedselverspilling tegen door onverkochte groenten en fruit een tweede leven te geven. Daarnaast heeft de winkel een brede keuze aan afhaalmaaltijden met onder andere een saladbar.

Bio
De winkel legt ook de nadruk op lokale producten en producten uit de korte keten. Ook kunnen klanten genieten van een grote bio-corner met een ruim assortiment aan biologische producten gegroepeerd op één plaats met onder andere producten van Carrefour BIO.

De winkel blijft klassieke diensten aanbieden zoals een grote bakkerij-, groente- en fruitafdeling, alsook een SelfScan/Self Check-out Zone. Klanten kunnen gebruik maken van de Smartscan of de geïntegreerde Smartscan waarmee ze hun boodschappen met behulp van de Carrefour-app via hun smartphone kunnen scannen.

Bron: Carrefour


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven