Easy Montali: Kant-en-klare sauzen in zakjes doen het goed tijdens pandemie

“Vanaf volgende maand brengen wij twee innovatieve producten op de markt met de naam Linea Chef. Hiermee willen wij aantonen dat het mogelijk is om kant-en-klaar maaltijden van topkwaliteit te maken die zowel gezond als makkelijk in het gebruik zijn. Wij zijn pioniers in de productie van kant-en-klare sauzen in zakjes, een oplossing die een reeks voordelen biedt, zoals voedselveiligheid en onnodige verspilling”, zegt Stefania Montali, marketing manager en eigenaar van het Italiaanse Industrie Montali.

https://agfstorage.blob.core.windows.net/misc/FP_it/2020/09/28/MONTALIindex.jpgStefania Montali

Industrie Montali is gevestigd in Emilia en heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Met de wisseling van generaties zijn ook dat de behoeften van de consumenten veranderd. De oorspronkelijke roeping van de familie Montali op het gebied van conserven is uitgebreid van de verwerking van tomatenconcentraat tot de productie van kant-en-klare sauzen in zakjes en patés in tubes, waardoor een breed assortiment is ontstaan. 

De producten weerspiegelen een perfecte combinatie van het plezier aan tafel en de behoefte aan gezonde voeding. De verpakking van 90 gram heeft dezelfde kenmerken als verse tomaten. Bovendien is in elk recept de essentie van de Italiaanse gastronomische traditie samengevat.

“In het afgelopen jaar hebben wij onze omzet verdubbeld, ondanks de pandemie en alle problemen daaromtrent. De reden is, denk ik, de betrouwbaarheid van onze service, met specifieke aandacht voor elke klant. Bovendien worden de producten gecombineerd met recepten die enigszins zijn afgestemd op de smaak van de verschillende landen van bestemming. De aluminium gelamineerde zak met afscheurrand is een aanzienlijke plus voor het assortiment kant-en-klare sauzen, zeker omdat de verpakking het mogelijk maakt de schapruimte tot 30% te verminderen en het energieverbruik in de logistieke keten te verminderen”, zegt Stefania.

De kant-en-klare sauzen in zakjes van 90 gram zijn verkrijgbaar in de onderstaande soorten:

  • Sugo all'arrabbiata: voor liefhebbers van een sterke en pittige smaak;
  • Sugo alla boscaiola: met een verfijnde smaak van eekhoorntjesbrood;
  • Sugo al basilico: traditionele tomatensaus verrijkt met basilicum;
  • Napolitaanse saus: tomatensaus gecombineerd met de smaak van groenten;
  • Sugo alle olive e capperi (olijf- en kappertjessaus): de saus die aan de typische mediterrane smaak doet denken;
  • Pesto alla Genovese:

De Easy Montali-lijn doet het erg goed en de verkoopcijfers laten niets te wensen over. Deze lijn sausen is gemaakt van biologische producten. De bio-veganmarkt is een zeer innoverend en voortdurend groeiend segment. In dit specifieke segment heeft Montali het percentage van de omzet ten opzichte van de conventionele lijnen overschreden.

“De beperkingen van de economische import en export als gevolg van de pandemie hebben grote gevolgen gehad voor het vrachtverkeer over zee. Bovendien is er een gebrek aan containers, met als gevolg dat de prijzen van de zendingen stijgen. In dit opzicht prijzen wij ons gelukkig dat wij lichte verpakkingen gebruiken die weinig plaats innemen”, besluit Montali.

Voor meer informatie:
Stefania Montali
Industrie Montali
Strada per Aiola, 5/G
42027 Montecchio Emilia (RE) – Italië
+39 0522 863186
commerciale@industrie-montali.it
easyline-montali.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven