Organic Produce Summit verplaatst naar 15 en 16 september

De Organic Produce Summit (OPS) 2021 heeft de data voor het evenement van dit jaar verschoven naar 15-16 september. Het evenement vindt plaats in Monterey (Californië).

De organisatoren van de OPS, die oorspronkelijk voor midden juli was gepland, hebben samen met sponsors en deelnemers nagegaan hoe de OPS dit jaar het best een persoonlijk evenement kon organiseren. De nieuw geplande OPS 2021 zal worden gehouden in het Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa.

Susan Canales (foto rechts), voorzitter van OPS: "Het blijven uitdagende tijden om grote bijeenkomsten te organiseren. Maar we geloven dat afnemende ziekenhuisopnames en toegenomen distributie van vaccins zullen zorgen voor veel gunstigere omstandigheden voor live, in-person evenementen, zoals OPS die in de tweede helft van dit jaar wordt gehouden. Hoewel er dit jaar in het evenement enkele veranderingen zullen zijn, blijft onze inzet hetzelfde: eersteklas inhoud en educatie bieden met eersteklas netwerkmogelijkheden voor alle OPS-deelnemers."

In het ruime Hyatt Regency zal OPS de mogelijkheid hebben om delen van het evenement indien nodig in de open lucht te houden, inclusief de tentoonstellingen in een extravagante tent van 13.000 m2 die ruimschoots voor sociale afstandsvoorzieningen zal zorgen.

Canales: "De gezondheid en veiligheid van alle OPS-deelnemers is onze belangrijkste overweging en in samenwerking met de provinciale gezondheidsambtenaren zullen we de richtlijnen en protocollen volgen om dit jaar een live-evenement te organiseren. Gecombineerd met de  steun van OPS exposanten, sponsors, retailers en bezoekers kijken we ernaar uit om iedereen weer te zien en te praten over biologische versproducten."

Klik hier voor meer informatie over OPS 2021

Voor meer informatie:

Matt Seeley
Organic Produce Network
+1 831 884 5058
matt@organicproducenetwork.com 
www.organicproducenetwork.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven