BioToko Holland wil heel Nederland veroveren

Sinds afgelopen vrijdag is de bestelsite van BioToko Holland actief. Het biologisch-Indonesische restaurant van de mannen van Loef heeft zich in het afgelopen jaar op vele manieren aangepast aan de moderne tijd.

Nu het restaurant niet open mag, is de nadruk komen te liggen op afhaal en bezorgen. Iets wat eigenlijk wel goed uitkwam. In Zutphen was dit al goed geregeld, en nu de sprong de wijde wereld in.

Als eerste een vestiging in Deventer. Sinds 7 december 2020 geopend en nu al een groot succes. Een omzet boven de begroting smaakte al gelijk naar meer. Al was de sprong naar meerdere steden onderdeel van het grote plan, gaat het ineens wel heel snel.

Zo is er per 1 februari 2021 een pand in Arnhem gehuurd alwaar de BioToko in mei verwacht te openen. Ook daar kun je straks afhalen en laten bezorgen.

In de tussentijd is er ook nog gewerkt aan de landelijke distributie van de alom bekende en geprezen rijsttafels. Er is keuze uit 6 varianten en er kan aangevuld worden met desserts uit de patisserieafdeling BonBonBio, de zoete poot van het bedrijf.

De rijsttafels gaan via verschillende distributiekanalen, waaronder het netwerk van de fietskoeriers en wordt met coolpacks op temperatuur gehouden. In principe is het vandaag besteld morgen in huis.

Vanaf nu dus op werkdagen te bestellen via bestellen.biotokoholland.nl (de eilanden uitgesloten).

Over BioToko
Al het eten wordt gekookt in de centrale keuken in BioToko Zutphen. Op het moment werken er 35 werknemers, waarvan 3 koks en 3 ondernemers.

Vanuit BioToko is ook de nabijgelegen BioPizza opgezet. Hier worden de voorraden van BioToko opgeslagen en de patisserie van BonBonBio geproduceerd. BioToko financiert al haar activiteiten met crowdfunding uit de eigen kring van klanten en bekenden. Hiertoe heeft zij een mailbestand van zo'n kleine 5000 adressen.

Voor meer informatie:

Frank, Thomas, David Loef
BioToko
www.biotokoholland.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven