Teboza breidt aanbod biologische aspergeplanten uit

Ruim tien jaar geleden was Teboza een van de eerste aspergetelers in Nederland met biologische asperges. Inmiddels heeft Teboza een serieus areaal biologische aspergeteelt en zijn de biologische asperges niet meer weg te denken uit het assortiment.

De laatste jaren is er internationaal gezien sprake van een gestage groei van de biologische aspergemarkt, bovendien is er sprake van een verdere professionalisering van de biologische aspergeteelt. In het verlengde van de marktontwikkelingen heeft Teboza een aantal jaren geleden besloten om naast de biologische aspergeteelt ook de productie van biologisch plantmateriaal op te starten. In de loop der jaren hebben we hiermee diverse aspergetelers in binnen- en buitenland voorzien van gezonde biologische aspergeplanten, waarmee een perfecte start van de biologische teelt is gegarandeerd.

Het aanbod biologische aspergeplanten gaan ze de komende jaren verder uitbreiden op basis van klant specifieke wensen. Door de unieke combinatie van kennis van de plantenteelt en de kennis en ervaring in de eigen biologische aspergeteelt, is Teboza in staat iedere aspergeteler met biologische ambities te helpen om een optimaal rendement te behalen. Het delen van deze kennis gaat verder dan alleen het geven van teeltadvies en -ondersteuning. Indien gewenst denkt Teboza ook mee in het duurzaam verpakken en het naar de markt brengen van het biologische product.

Voor meer informatie:

Teboza
Erik (teelt), Frank (verkoop), Jan (verkoop) of Rob (verkoop)
077 3071444 
info@teboza.com
www.teboza.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven