Naturally Tasty geeft speciale aandacht aan slechtziende mensen en blinden

Braille op verpakking verse bio-soep

Naturally Tasty brengt als eerste in de Nederlandse markt een nieuwe 100% verse biologische soep met een verpakking waarin de naam van de soep in brailleschrift is geschreven, speciaal geïntegreerd voor consumenten met ernstige visueel beperkingen en voor blinden. Braille op de nieuwe verpakkingen komt in 3 talen: Nederlands, Frans en Duits.

Naturally Tasty wil meer aandacht vragen voor mensen met visuele beperkingen. "Wij vinden dat er meer gedaan kan worden voor deze groep mensen. Naturally Tasty vindt het belangrijk om andere bedrijven te stimuleren om dezelfde stappen te nemen en de winkelervaring te verrijken voor alle consumenten in Nederland, ook voor consumenten met beperkingen", vertelt Souhaïb Aouini namens Team Naturally Tasty.

Zo introduceert Naturally Tasty het eerste verse bio-product in Nederland met braille. "Het gaat om een verse, biologische en gezonde maaltijd die een verpakking heeft die geschikt is voor consumenten die alleen producten kunnen identificeren met braille. Op deze manier kunnen wij samen met onze retail en groothandel partners mensen met visuele beperkingen, vooral blinden, een beter winkelervaring ervaring bieden in de Nederlandse supermarkten."

Naturally Tasty is van plan om verschillende donaties te doen naar instellingen die zich dag en nacht bezig houden met slechtziende mensen en blinden.

Over Naturally Tasty
Steeds meer mensen willen vegetarisch en/of biologisch eten. Naturally Tasty ontwikkelt, produceert en verkoopt duurzame voedselproducten. De startup uit Nijmegen combineert trends zoals vegan, biologisch en wereldkeuken in een reeks soepen. "De producten van Naturally Tasty lijken op thuis gekookte maaltijden en zijn handig voor bijvoorbeeld werkenden en studenten: Bereid in enkele minuten, zonder afbraak te doen aan de smaak of kwaliteit."

Souhaïb geeft het aan dat het team van Naturally Tasty het belangrijk vindt dat alle consumenten, van kinderen tot senioren, het verdienen om gezonde producten in de winkelschappen te kunnen vinden. "Zelfs tijdens deze vervelende coronacrisis. Dit gaat ons namelijk helpen om het komende jaar een sterker immuunsysteem te ontwikkelen. Daarom willen wij graag onze soepen juist bij alle winkelketens introduceren. Onze missie is om iedereen de mogelijkheid te geven om een gezonde maaltijd te eten. Thuis, op school, op kantoor, binnen een fabriek en productie omgevingen, bij fastfoodketens, voor medewerkers binnen ziekenhuis en bewoners en medewerkers binnen seniorenhuizen en/of bij verzorgingshuizen. Ook willen wij verse biologische producten aanbieden tegen een betaalbare prijs. Op deze manier kunnen wij ook aanmoedigen om gezonder te eten."

Op een rij:

 • 100% biologisch
 • Vers
 • Smaakvolle soepen – gebalanceerde mix van kruiden
 • Rijk aan gezonde ingrediënten en goede voeding
 • Op een natuurlijke manier houdbaarheid van 8 weken
 • Duurzame verpakkingen
 • 2 verpakkingen: 500 gram en 225 gram (1 portie)

Souhaïb: "Alle onze verse soepen hebben een houdbaarheidsdatum van +55 dagen. Wij hebben veel tijd geïnvesteerd om een verse biologische soep met ongeveer 8 weken houdbaarheid te ontwikkelen."

Naturally Tasty soepen
Alle soepvarianten zijn verse soepen met een uitgebalanceerde textuur. "We hebben in totaal 9 smaken ontwikkeld en gaan nu eerst met de volgende 6 smaken beginnen":

 • Rode linzensoep Original (Vegan)
 • Rode linzensoep met Tomaat (Vegan)
 • Rode linzensoep met Gember en Kurkuma (Vegan)
 • Rode linzensoep met Pompoen (Vegan)
 • Rode linzensop met Wortel (Vegan)
 • Rode linzensoep met Kip

Voor meer informatie: souhaib@naturallytasty.com en www.naturallytasty.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven