Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO van Organics Unlimited ontvangt award voor vrouwelijk leiderschap

Mary Velazquez de León, CEO van Organics Unlimited, is door Women in International Trade - Los Angeles uitgeroepen tot winnaar van de 'Global Trade Ambassador' award 2020. Deze award wordt toegekend aan vrouwelijke leiders die een bijzondere bijdrage aan de gemeenschap en internationale zakenwereld leveren. 

Velazquez de León was in 2000 één van de medeoprichters van Organics Unlimited, een in San Diego gevestigde teler en distributeur van biologische exotische AGF, die uitgegroeid is tot de grootste leverancier van biologische bananen in de VS die geheel in handen is van vrouwen met een Latijns-Amerikaanse achtergrond. 


GROW, het maatschappelijke programma van het bedrijf, werd in 2005 opgericht en heeft sindsdien €2,2 mln gedoneerd dankzij de verkoop van biologische bananen met het GROW-label. Dit geld wordt gebruikt voor educatieve projecten, tandheelkundige en oogheelkundige zorg in Mexico, schoon water en voorschools onderwijs in Ecuador, rampenbestrijding en initiatieven op het gebied milieu en duurzaamheid.

Relaties en economie opbouwen
“Je kunt zien waarom we voor Marya hebben gekozen. Zij voldoet werkelijk aan alle criteria," zei Lilia Navarrete, voorzitter van Women in International Trade - Los Angeles. "Het feit dat haar distributiecentrum in San Diego is gevestigd, is een extra voordeel omdat hiermee banen worden gecreëerd, waardoor zij ook een bijdrage aan onze economie levert. 

Women in International Trade - Los Angeles viert 35 jaar handelsbetrekkingen tussen internationale gemeenschappen en heeft tijdens de achtste jaargang van het WIT-LA Global Trade Awards Gala 2020 de winnaars van dit jaar tijdens een virtuele ceremonie geëerd. 

"Ik ben zeer vereerd deze award in ontvangst te mogen nemen van een invloedrijke internationale handelsorganisatie zoals WIT-LA," zei Velazquez de León. "Het zuiden van Californië telt veel talentvolle vrouwelijke leiders die geweldig werk verrichten dus het is best een prestatie om door deze organisatie te worden uitgekozen."

 

Voor meer informatie:
Patrick Pierce
Tel: +1 (619) 807-0850
[email protected]
www.organicsunlimited.com

Publicatiedatum: