"Per bak red je 80 cm² bodem"

Duizenden bio-koffiekoekjes zoeken bestemming

Tholen - De gevolgen van de horecasluiting is door de hele bio-sector heen voelbaar. Waar veel producten geschikt zijn om in afhaalmenu's of cadeaupakketten te verwerken, geldt dit zeker niet voor alle producten. Tegen dit probleem loopt Farm Brothers aan. Ze hebben zo'n 200.000 biologische koffiekoekjes over, die nog houdbaar zijn tot februari 2021. 

"Het gaat om onverpakte koekjes, 200.000 stuks, die wij voor een hele scherpe prijs weg kunnen zetten. Per verkochte plastic bak vol koffiekoekjes red je samen met Farm Brothers en via Stichting Grondbeheer 80 cm² bodem voor altijd in Nederland, door het biologisch te maken of te houden", vertelt Tjebbe van Meeteren namens Farm Brothers.   

Op LinkedIn plaatste Tjebbe het afgelopen weekend een oproepje. Hierin suggereerde hij al dat de koffiekoekjes mogelijk geschikt zijn om medewerkers of klanten te bedanken. Hierin gaf hij aan dat het gaat om ongeveer 1300 hersluitbare plastic dozen met daarin 140 x 5 gram = 700 gram van de bekroonde Dark Chocolate & Sea Salt koekjes. Ze zijn nog harstikke vers, lekker en goed tot medio februari 2021. "We hebben de afgelopen maanden al verschillende donaties gedaan aan onder meer de Voedselbank, maar dit gaat echt om honderdduizenden koekjes. Hiervoor zoeken we dus een andere oplossing. Ik heb al meerdere leuke reacties gekregen, maar het merendeel van de koekjes zoekt nog een mooie bestemming."

Voor meer informatie:

Tjebbe van Meeteren
Farm Brothers
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam
06 36521445
tjebbe@farmbrothers.nl  
www.farmbrothers.com  
www.makesoilmatter.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.