"Sportieve jonge ondernemer aan het roer"

Ekoplaza in Alphen aan den Rijn nu dan toch geopend

Tholen - Alphen aan den Rijn heeft nu dan toch echt een Ekoplaza. De compleet nieuwe winkel is woensdag 2 december officieel geopend. Hier was een lange adem voor nodig. In 2019 lagen er al vergaande plannen om in november van dat jaar een Ekoplaza in de Kerkstraat te openen. "We hadden toen alle ingredi├źnten klaar, maar het ging helaas niet door. Ook daarna volgden nog wat tegenslagen. We zijn dan ook heel blij dat we de winkel officieel geopend hebben. Samen met de pandeigenaren en de nieuwe ondernemer is het project uiteindelijk gerealiseerd, een mooie duurzame vorm van samenwerken. Er staat een sportieve jonge ondernemer aan het roer", vertelt Ekoplaza-formulemanager Geert-Jan Smits.

Uiteindelijk heeft Alphen aan de Rijn het iets langer dan een half jaar zonder biospeciaalzaak moeten doen. Begin mei sloot de Natuurwinkel namelijk zijn deuren. Na het kraanongeluk had die winkel het extra lastig omdat de bereikbaarheid verre van ideaal was. Geert-Jan gaf na het sluiten van de Natuurwinkel al aan absoluut kansen te zien voor een biologische supermarkt in de Zuid-Hollandse plaats (klik hier voor dat Biojournaal-artikel).

De winkel is gevestigd op de begane grond van een nieuw woon- en winkelcomplex tegenover de H. Bonifatius kerk. De vestiging is zo'n 250 vierkante meter groot. De winkel wordt gerund door de 23-jarige Yahya Moumen. Hij heeft onlangs zijn opleiding International Business and Languages afgerond en wilde altijd al een eigen bedrijf starten. Toen de kans met Ekoplaza voorbij kwam, was hij meteen enthousiast. Fanatiek sporten en gezond eten is voor hem de basis voor een gelukkig leven. 

Voor meer informatie: Geert-Jan Smits (Formulemanager Ekoplaza), 06 46236425, gjsmits@udea.nl en www.ekoplaza.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.