Udea vernieuwt AGF-etiketten

Proef is een merk van Udea voor vers, aardappelen, groenten en fruit. Daarnaast heeft de groothandel sinds enkele jaren ook het groeiende merk Puur NL voor aardappelen, groente en fruit van eigen bodem. Het Proef merk wordt op dit moment met name op AGF gevoerd. Udea heeft ervoor gekozen om niet twee merken op AGF in stand te houden. Besloten werd het Proef etiket opnieuw vorm te geven naar een merkloos etiket met een Puur NL gelijkenis. Zo versterken ze de positie van het Puur NL merk en creëren ze rust op het schap. Het merk Proef wordt uitgefaseerd waar mogelijk op de vers artikelen. Dit is al gebeurd voor de Proef geraspte kaas.

Meer gebruikersgemak
Ook wil Udea het gebruikersgemak verhogen door het toevoegen van bereidingssuggesties. Deze zijn op het etiket te vinden in de vorm van bakiconen en serveertips. Ze hanteren vier​ soorten iconen: koekenpan, oven, kookpan en de mengkom. Bij deze iconen zal de baktijd en oventemperatuur vermeld worden. Daarnaast proberen ze serveertips te delen. Als voorbeeld de Aziatische wokgroenten: Lekker met noodles, soja en pinda's. Of de slamelange: Meng tot een heerlijke salade met komkommer ei.

Deze extra informatie zal vanaf 2021 ook op de Puur NL etiketten komen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: seberson@udea.nl

Voor meer informatie: www.udea.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.