Elke branche wordt in het zonnetje gezet

Biojournaal start volgend jaar met ‘specials’

Tholen – Een fysieke beurs zit er voorlopig niet in. Verschillende creatieve oplossingen worden bedacht om producten en diensten tóch in het zonnetje te zetten. Biojournaal schenkt in januari graag aandacht aan nieuwe bio-producten/diensten met de special ‘noviteiten’.

In deze special kun je nieuwe producten of diensten laten zien aan een groot publiek. Het persbericht wordt kosteloos geplaatst op de website en in de nieuwsbrief. Een mooi moment om zichtbaar te blijven in de markt.

Elke branche in de spotlight
Naast de special 'noviteiten' geeft Biojournaal volgend jaar nog meer aandacht aan verschillende specials. Het bio-assortiment is enorm verschillend en afwisselend. Van verpakkingen tot aan diervoeders, alle bio-sectoren verdienen een plekje op onze site. Om de verschillende sectoren onder ogen te brengen, volgen er komend jaar meerdere specials. Hieronder een overzicht van de toekomstige specials.

Biojournaal (www.biojournaal.nl) wordt dagelijks als online nieuwsbrief naar meer dan 10.000 abonnees in Nederland en België verstuurd. Wil je als bedrijf je producten in 'the picture’ zetten tijdens de special? Dan kun je een persbericht insturen naar de redactie: info@biojournaal.nl

De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner. Wil je daar meer over weten? Neem contact op met: arie@biojournaal.nl | 0166 69 82 16


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.