Nieuw bij Olive-art: biologische handgeplukte Kalamata olijven

"Staan bekend om de knapperige schil, uitstekende smaak en de voedingswaarde"

Biologische handgeplukte Kalamata olijven zijn nieuw in het assortiment van Olive-art. "Deze handgeplukte Kalamata olijven staan bekend om de knapperige schil, uitstekende smaak, maar ook om de voedingswaarde. De biologische Kalamata olijven worden één voor één geoogst, uitsluitend van de biologische olijfgaarden waar we mee samenwerken tijdens het juiste rijpingsseizoen op de meest traditionele manier", vertelt Vasilis Saltsidis.

Hij geeft aan dat ze na selectie op kwaliteit een proces van 9 maanden natuurlijke gisting ondergaan, waarbij de pure natuurlijke olijvensmaak wordt gewaarborgd. "Ze rijpen zonder chemicaliën zodat hun fruitige smaak en unieke aroma behouden blijft. Het is een superfood omdat ze rijk zijn aan antioxidanten, vitamines, tocoferolen en polyfenolen. Voor verkoop B2B en particulieren", aldus Vasilis.

Voor meer informatie: www.olive-art.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven